Hienoa. Verkkokaupan ominaisuudet

NettiTiedon responsiivisella verkkokaupalla laajennat markkina-aluettasi hetkessä ja saavutat nopeasti uutta asiakaskuntaa. Verkkokaupan perustaminen on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi suuria investointeja. Verkkokauppa sisältää kaikki tarvittavat elementit virtuaalikaupan perustamiseen.

Verkkokaupasta asiakkaasi voivat tilata helposti tuotteita missä ja milloin tahansa. Internetissä voit tarjota tuotteita ja palveluita kustannustehokkaasti ja maailmanlaajuisesti ympäri vuorokauden. Uusi responsiivinen verkkokauppa toimii niin pöytäkoneella kuin mobiililaitteissakin, ja kaupanteko on entistä helpompaa!

Tutustu tarkemmin verkkokaupan ominaisuuksiin: verkkokauppa.nettitieto.fi


Responsiivinen verkkokauppa

Responsiivinen tarkoittaa että verkkokauppa skaalautuu, eli muuttaa kokoa ja asetteluja käyttäjän laitteen näytön koon mukaisesti, olipa laite sitten puhelin, tabletti, tai tietokone. Responsiivinen verkkokauppa toimii siis millä tahansa mobiililaitteella.
 

Varastonhallinta ja keräyslähetteet

Verkkokaupan ja varastonhallinnan yhdistävä kokonaispaketti. Varastonhallintajärjestelmä kommunikoi suoraan verkkokaupan kanssa – Virtuaalikaupan sekä varaston hyllyt pysyvät aina järjestyksessä! Tehostaa merkittävästi materiaalivirtojen hallintaa ja kattavat ominaisuudet sopivat vaativaankin käyttöön.

Usein tuotteidesi sisäänostohinnat vaihtelevat. Kun syötät järjestelmään ostohinnat, järjestelmä seuraa tuotteille automaattisesti mm. keskimääräistä ostohintaa joka helpottaa katelaskentaa.

Tilauksista voidaan muodostaa myös keräyslähetteet mikäli et keräile tuotteita itse.

Lue lisää Varastonhallinnasta

EAN koodit ja hintalaput

Varastonhallinnassa voit hinnoitella tuotteet ja muodostaa niille hintalaput. Hintalaput voit tulostaa Dymo 450 tarratulostimella. Mikäli tuotteillasi ei ole EAN -koodeja, voit muodostaa sellaiset järjestelmän avulla. Hintalapuilla on viivakoodi, joka helpottaa kassatyöskentelyä ja inventointia.

Hintaryhmät

Hintaryhmien avulla tuotteille voi määrittellä useita hintoja. Kytkemällä asiakkaita eri hintaryhmiin näille näkyy verkkokaupassa eri hinnat.

HUOM! Myös jälleenmyyjät voivat käyttää samaa verkkokauppaa ja tilata tuotteensa jm-hinnoilla!


Inventointi

Verkkokaupan inventointi voidaan tehdä kätevästi iPad tabletin ja viivakoodinlukijan avulla.


Uutiskirjeet

Voit lähettää asiakkaillesi myös uutiskirjeitä suoraan verkkokaupasta. Uutiskirje toimii tehokkaana markkinoinnin ja mainonnan apuvälineenä. Voit muotoilla uutiskirjeiden sisällön ja lähettää sen halutulle vastaanottajaryhmälle. Uutiskirjeen vastaanottajat voivat myös halutessaan poistaa itsensä postilistalta.

 

Unifaun

Unifaun Online on internetin välityksellä toimiva palvelu, jonka avulla voit tulostaa kaikki yrityksesi rahtiasiakirjat. Unifaun Online käyttö onnistuu suoraan verkkokaupasta.

Katso lisää: www.unifaun.com/fi

 

Posti SmartPOST

Posti SmartPOST on sopimusasiakkaille suunnattu osoitekorttien tulostusohjelma. Posti SmartPOST on integroitavissa verkkokauppaan, jolloin voit tulostaa osoitekortit suoraan verkkokaupasta tilausten käsittelyn yhteydessä. 

Posti SmartPOST tarjoaa yrityksille edullisen ja nopean toimitusvaihtoehdon ja asiakkaalle vaivattoman paketin noudon.

Katso lisää: www.posti.fi


Matkahuolto

Myös Matkahuollon Pakettipalvelut on integroitavissa verkkokauppaan. Integroinnin ansiosta asiakkaasi voi tilatessaan valita haluamansa noutopisteen. Voit myös tulostaa pakettien kuljetuksessa tarvittavat osoitekortit suoraan ohjelmasta.

Katso lisää: www.paraspakettipalvelu.fi


Tuotekatalogi

Verkkokauppa muodostaa tuotteista automaattisesti kätevän PDF muotoisen tuotekatalogin myynnin avuksi.

Katso esimerkki: Pukeutuminen.pdf

 

Facebook

Asiakkaat voivat rekisteröityä verkkokauppaan käyttäen Facebook -tunnuksia. Myös esimerkiksi verkkokaupan tuotteiden Facebook kommentointi on mahdollista. Näin hyödynnät sosiaalista mediaa markkinoinnissa.

 

Maksutavat

Paytrail sisältää kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet ja korttimaksamisen. Everyday on kauppiaalle täysin ilmainen ja luottoriskitön verkkomaksuratkaisu. Klarna tarjoaa asiakkaillesi lasku- ja erämaksu vaihtoehdot. Paypal soveltuu hyvin esimerkiksi kansainväliseen kauppaan, tai niille joilla ei ole maksukorttia.

www.paytrail.com


Laskumaatti

Laskumaatti laskutusjärjestelmä voidaan integroida saumattomasti verkkokauppaan. Tilaukset siirtyvät laskutusjärjestelmään joko laskutusvalmiiksi laskuiksi, tai lasku voidaan jopa lähettää automaattisesti asiakkaalle sähköpostilla. Käytännössä asiakkaasi voi siis saada tilauksestaan laskun sähköpostiin välittömästi verkkokauppatilauksen jälkeen. Tuotteita ja asiakkaita ei tarvitse perustaa erikseen laskutusjärjestelmään vaan tiedot päivittyvät automaattisesti, riittää että hallinnoit niitä verkkokaupasta.

Lue lisää: www.laskutusjarjestelma.fi


Myyntiraportit

Monipuolisten raporttien avulla pysyt ajan tasalla. Näet mm. tilausten arvot, myynnit verokannoittain, tuotteiden tilausmäärät, varastoarvot.

 

Hakukoneoptimoitu

Järjestelmä on teknisesti hakukoneoptimoitu ja muodostaa hakukoneille mm. Sitemap listaukset. Sinun tarvitsee huolehtia vain houkuttelevista tuotekuvauksista.